LogoKontakt os
Logo
Kontakt os

Indkaldelse til Generalforsamling 2024

for Krudtuglen, samt Krudtuglens Støtte forening "Godt Børneliv i Vest"

Krudtugler

0 til 14 år

Krudtuglen er en lille puljeinstitution for børn 0-14 år. Vi er et sted fyldt med smil og højt humør, vi garanterer den bedste pasning for dit barn.

Vi er en integreret daginstitution. Vi er normeret til 10 børn i vuggestuen og 25 børn i børnehaven, derudover har vi fritidshjem for 0-4 klasse, og som noget nyt nu også et Klubtilbud, for 5-7 klasse

Med denne hjemmeside ønsker vi at give dig et indtryk af hvem vi er, hvad vi står for og hvordan vi arbejder her i Krudtuglen.

Hjemmesiden vil give dig mulighed for, at følge med i vores hverdag, samt i en del af vores aktiviteter og tiltag.

Hvis du som forælder står overfor at skulle vælge institution, enten vuggestue, børnehave eller fritidshjem til dit barn, så er du - ud over at gå på opdagelse på disse sider - altid meget velkommen til at kontakte os, eller at komme på besøg i Krudtuglen.

Vi lægger op til et åbent, dialogpræget og anerkendende samarbejde, så hvis I skulle have noget på hjerte, er I altid meget velkomne til at få en snak med en af os.

Vi glæder os meget til at møde jer.

Hos os får dit barn

Vi serverer morgenmad indtil kl. 8,00. Vuggestuen får frokost, Børnehaven medbringer selv madpakker og vi sørger for eftermiddagsmad

Masser af frisk luft og mange ture ud i vores nærområde,

Mulighed for at sove, både i egen barnevogn og i soverum

Brødtekst

Krudtuglen Sdr. Nissum

Kirkebyvej 11

Sdr. Nissum

6990 Ulfborg

97496200

krudtuglensdr@gmail.com